Мал шаруашылығы өнімдерін өңдеудегі биотехнологиялық тәсілдер

  • "Мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеудегі биотехнологиялық әдістер" курсы студенттерге мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеуде биотехнологиялық әдістер мен технологиялардың негіздері мен қолданылуын үйрететін мамандандырылған Білім беру курсы болып табылады. Бұл курстың мақсаты студенттерге сүт, ет, жұмыртқа және басқа да жануарлардан алынатын өнімдер сияқты мал өнімдерін өңдеу үшін заманауи биотехнологияларды қалай қолдануға болатындығы туралы практикалық және теориялық білім беру болып табылады. Әр түрлі биотехнологиялық әдістердің көмегімен осы өнімдердің сапасын, қауіпсіздігін, беріктігі мен функционалдық қасиеттерін жақсартуға болады, бұл өз кезегінде олардың нарықтағы бәсекеге қабілеттілігін арттыруға ықпал етеді.
  • Образовательная программа 6B05102 Биотехнология сала бойынша
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top