Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары

  • Мақсаты: тамақ өнімдерінің технологиялық процестерінің негіздері туралы теориялық білімді қалыптастыру. Салмақалмасу процестері: абсорбция, адсорбция, экстракция, ректификация және айдау, кристалдану, кептіру, ион алмасу, мембраналық алмасу. Гидравлика және гидравликалық машиналар негіздері. Гидростатика, гидравликалық ұқсастық және сұйықтық ағыны. Реология негіздері. Сұйықтықтардың ағуы. Гидромеханикалық процестер, сипаттамалары және дисперсиялық жүйелерді бағалау әдістері. Жылулық процестер. Жылу алмастырғыштардың түрлері. Белгілі бір мақсатқа арналған құрылғыларды есептеу және таңдау әдістері.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
Top