Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби қызмет саласында экономика негіздері, құқық және тіршілік қауіпсіздігі білімін пайдаланады
  • Ғылыми қызметте және тамақ өнімдері өндірісінде кәсіби міндеттерді шешуде жаратылыстану пәндерінің негізгі заңдарын қолданады
  • Ғылыми қызметте және тамақ өнімдерін өндіруде кәсіби міндеттерді шешуде жаратылыстану пәндерінің негізгі заңдарын қолданады
  • Кәсіби қызмет саласында ғылыми әдістері, академиялық жазу жанрлары туралы білімді және ғылыми этика принциптерін қолданады
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын казіргі заманғы жағдайында еңбек қауіпсіздігін және еңбекті қорғауды қамтамасыз етеді
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында (ет, сүт, консерві) жоғары сапалы өнім шығару үшін технологиялық процесті ұйымдастырады
  • Нормативтік құжаттарға сәйкес өндірілетін тамақ өнімдерінің сапасын бақылау жүйесінің тиімді жұмыс істеуін ұйымдастырады
  • Қауіпсіздік техникасының талаптарына сәйкес тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында технологиялық жабдықтардың әртүрлі түрлерін тиімді пайдаланады
  • Тамақ өндірісі кәсіпорындарын жобалауға, қайта құруға және жарақтандыруға қатысады
  • Азық-түлік өндірісінің тиімділігін арттыру және практикалық мәселелерді шешу үшін ғылыми білімді пайдаланады
  • Тамақ өнеркәсібі саласындағы бизнесті ұйымдастыруда экономика және кәсіпкерлік білімдерін қолданады
  • Ет өңдеу, сүт және консерві салаларының кәсіпорындарында өнім өндіруді басқарады
Top