Тағамдық микробиология

  • Мақсаты: тағам сапасының микробиологиялық критерийлері туралы білімдерін және өнімдерді микробтардың бұзылуынан қорғаудың практикалық дағдыларын дамыту. Тамақ өнімдері өндірісінің өндірістік (техникалық) микробиологиясы мен микробиологиясының негіздері; тағамдық өндірісте микроорганизмдердің өнеркәсіптік жоғары белсенді штаммдарын алу тәсілдері мен қолдану аймақтары; тамақ өндірісінің санитарлық-микробиологиялық аспектілері; шикізаттың, аралық өнімдердің және дайын өнімнің микробиологиялық қауіпсіздік критерийлері; микроорганизмдерді анықтаудың жаңа әдістері мен схемалары мен әдістерін; технологиялық жабдықты залалсыздандырудың заманауи әдістерін; өнімдерді микробтардың бүлінуінен қорғау әдістері.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top