Технологиялық процестерді автоматтандыру

  • Мақсаты: автоматтандырылған технологиялық жабдықтың дұрыс жұмыс істеуін бақылаудың практикалық дағдыларын меңгеру . Автоматтандыру объектілері ретінде тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестері; автоматты реттеудің негізгі заңдары. Электрлік, электронды, пневматикалық, гидравликалық және құрама құрылғылардың негізгі түрлері. Тамақ өндірісіндегі жетектермен, интерфейстермен, микропроцессорлармен және компьютерлік құрылғылармен технологиялық процесс параметрлерін өлшеуге, бақылауға және реттеуге арналған датчиктер. Тамақ өнімдерін өндіру процестерін автоматтандыру жүйелерін басқаруға арналған заманауи техникалық құралдар мен жабдықтар. Автоматтандырылған технологиялық жабдықты пайдалану.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top