Консерві өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау

  • Мақсаты: консерві өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалаудың практикалық дағдыларын қалыптастыру Консервілеу өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау немесе қайта құру, жобалау стадиялары мен кезеңдері. Жобалау үшін берілетін тапсырмалар. Технологиялық есептеулер. Консерві өндірісінің негізгі технологиялық жабдықтарын таңдау және есептеу, консервілеу өнеркәсібі кәсіпорындарының негізгі өндірістік бөлме, қоймаларының аудандарын есептеу мен схемасын жобалау. Кәсіпорынның бас жоспары, кәсіпорындардың негізгі құрылыс құрылымдары және оның элементтері.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top