Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам технологиясын жетілдіру теориясы мен практикасы
-
Мақсаты: докторанттарда тамақ өнімдерін өндіру технологиясын жетілдіру саласында терең теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Азық-түлік технологиясын жетілдіру саласындағы әлемдік және отандық ғылымның заманауи жетістіктері. Ет, балық, сүт, консервіленген, балалар, диеталық, функционалды өнімдер, қоғамдық тамақтану және арнайы мақсаттағы өнімдер технологиясын жетілдіру теориясы мен практикасы. Азық-түлік шикізатын қарқынды өңдеу әдістері (механикалық, гидромеханикалық, химиялық, биохимиялық, электрофизикалық және т.б.) және олардың өнімнің тағамдық құндылығын арттыруға әсері.
-
Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Семестр 1