Тағам технологиясын жетілдіру теориясы мен практикасы

  • Мақсаты: докторанттарда тамақ өнімдерін өндіру технологиясын жетілдіру саласында терең теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Азық-түлік технологиясын жетілдіру саласындағы әлемдік және отандық ғылымның заманауи жетістіктері. Ет, балық, сүт, консервіленген, балалар, диеталық, функционалды өнімдер, қоғамдық тамақтану және арнайы мақсаттағы өнімдер технологиясын жетілдіру теориясы мен практикасы. Азық-түлік шикізатын қарқынды өңдеу әдістері (механикалық, гидромеханикалық, химиялық, биохимиялық, электрофизикалық және т.б.) және олардың өнімнің тағамдық құндылығын арттыруға әсері.
  • Образовательная программа 8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Семестр 1
Top