Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Тамақ өндірісі саласындағы қолданбалы ғылыми зерттеулерге қатысуға және ЖОО-да оқу процесін ұйымдастыруға қабілетті жоғары білікті ғылыми, ғылыми-педагогикалық және басшы кадрларды даярлау
-
Академиялық дәреже Докторантура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
-
ЖОО атауы Алматы технологиялық университеті
-
Оқу мерзімі 3 года
-
Кредиттер көлемі 180
-
Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 8D07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 8D072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
2024 Оқу жылы
Академиялық хат (ағылшын тілінде)
ЖОО білім беру үдерісін жобалау
Ғылыми зерттеу әдістері (ағылшын тілінде)
Ғылым мен өнеркәсіптегі цифрлық технологиялар
Ғылыми жобаларды әзірлеу және басқару
Инженерлік пәндерді оқыту әдістемесі
Тамақ өнеркәсібіндегі барьерлік технология
Тағам технологиясын жетілдіру теориясы мен практикасы
Тағам технологиялары теориясы
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Ақпаратты сыни бағалаумен және цифрлық технологияларды қолданумен аналитикалық мәтіндік қызметпен байланысты ғылыми және кәсіби коммуникация технологияларын пайдаланады.
- Қоршаған әлем туралы, өмірдің, мәдениеттің құндылықтары туралы, тамақ өнеркәсібінің техникасы мен технологиясының даму тенденциялары туралы ғылыми білімнің тұтас жүйесін көрсетеді.
- Тамақ өндірісінің техникасы мен технологиясы саласындағы отандық және әлемдік ғылымды дамытудың қазіргі заманғы бағыттары мен заңдылықтары туралы пайымдаулар шығарады.
- Инновациялық білім беру саясатының міндеттерін іске асыруда ғылыми білім мен кәсіби дағдыларды қолданады.
- Терең теориялық және мамандандырылған білім негізінде кәсіби қызмет саласында кешенді ғылыми зерттеулер жүргізеді.
- Кәсіби саланың ғылымындағы, техникасындағы және технологиясындағы жаңа құбылыстардың әлеуметтік-экономикалық салдарын бағалайды.
- Өзекті ғылыми және практикалық мәселелерді шешуде өзіндік зерттеулердің нәтижелерін түсіндіреді.
- Өндірістің тиімділігін арттыратын тамақ өндірісінің техникасы мен технологиясы саласындағы ғылыми негізделген жаңа инновациялық шешімдерді ұсынады.