Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

8D07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ

Оқыту нәтижелері

  • Ақпаратты сыни бағалаумен және цифрлық технологияларды қолданумен аналитикалық мәтіндік қызметпен байланысты ғылыми және кәсіби коммуникация технологияларын пайдаланады.
  • Қоршаған әлем туралы, өмірдің, мәдениеттің құндылықтары туралы, тамақ өнеркәсібінің техникасы мен технологиясының даму тенденциялары туралы ғылыми білімнің тұтас жүйесін көрсетеді.
  • Тамақ өндірісінің техникасы мен технологиясы саласындағы отандық және әлемдік ғылымды дамытудың қазіргі заманғы бағыттары мен заңдылықтары туралы пайымдаулар шығарады.
  • Инновациялық білім беру саясатының міндеттерін іске асыруда ғылыми білім мен кәсіби дағдыларды қолданады.
  • Терең теориялық және мамандандырылған білім негізінде кәсіби қызмет саласында кешенді ғылыми зерттеулер жүргізеді.
  • Кәсіби саланың ғылымындағы, техникасындағы және технологиясындағы жаңа құбылыстардың әлеуметтік-экономикалық салдарын бағалайды.
  • Өзекті ғылыми және практикалық мәселелерді шешуде өзіндік зерттеулердің нәтижелерін түсіндіреді.
  • Өндірістің тиімділігін арттыратын тамақ өндірісінің техникасы мен технологиясы саласындағы ғылыми негізделген жаңа инновациялық шешімдерді ұсынады.
Top