Тауартану және тамақ өнімдерін сараптау

  • Пән азық-түлік тауарлары туралы практикалық білімдерімен таныстырады және тауарларды бөлудің барлық кезеңдерінде олардың сапасын сақтауды қамтамасыз етеді, оларды бағалау дағдыларын игеруге үйретеді. Тауартанудың нормативтік-техникалық құжаттамасымен, сәйкестік және гигиена сертификаттарымен жұмыс істеуге, ақауларды тану, тамақ өнімдерінің сапасының көрсеткіштерін анықтауды, тамақ өнімдерінің таңбалануын ашып көрсету дағдыларын қалыптастыруды оқытады. Қонақжайлылық индустриясындағы тағам өнімдерін ассортименттік тиістілігі бойынша сәйкестендіреді.
  • Образовательная программа 6B11104 Қонақ үй және мейрамхана бизнесі
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top