Тамақ өндірісінің процестері мен аппараттары

  • Мақсаты: тамақ технологиясы процестерінің негіздері туралы теориялық білімді қалыптастыру. Масса алмасу процестері: сіңіру, адсорбция, экстракция, ректификация және дистилляция, кристалдану, кептіру, ион алмасу, мембрана алмасу. Гидравлика және гидравликалық машиналар негіздері. Гидростатика, гидравликалық ұқсастық және сұйықтықтардың ағымы. Реология негіздері. Сұйықтықтардың ағуы. Дисперсиялық жүйелердің Гидромеханикалық процестері, сипаттамасы және бағалау әдістері. Жылу процестері. Жылу алмастырғыштардың түрлері. Белгілі бір мақсатқа арналған құрылғыларды есептеу және таңдау әдістері.
  • Несиелер 5
Top