Жаңа білім беру бағдарламасы

6B07209 Қоғамдық және арнайы тамақтану өнімдерінің технологиясы в АТУ

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби салада экономика, құқық және өмір қауіпсіздігі негіздері бойынша білімін пайдаланады
  • Тамақ өнімдерін өндіру саласында кәсіби мәселелерді шешуде математика, физика және механика заңдары бойынша білімдерін қолданады
  • Ғылыми қызметте және тамақ өнімдері өндірісінде кәсіби міндеттерді шешуде жаратылыстану пәндерінің негізгі заңдарын қолданады
  • Қоғамдық тамақтану саласында зерттеу дағдыларын, академиялық жазу жанрлары туралы білімді және ғылыми этика принциптерін қолданады
  • Қоғамдық тамақтану саласында бизнесті ұйымдастыруда экономика және тұрақты даму туралы білімді қолданады
  • Жоғары сапалы өнім шығару үшін қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында технологиялық процесті ұйымдастырады
  • Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында әртүрлі технологиялық жабдықтарды тиімді пайдаланады.
  • Заңнама талаптары негізінде тамақтану индустриясында еңбек қауіпсіздігін және еңбекті қорғауды қамтамасыз етеді
  • Кәсіби қызметте заманауи тамақтану тұжырымдамалары мен технологиялары туралы білімді қолданады
  • Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалауға, қайта құруға және жабдықтауға қатысады
  • Нормативтік құжаттарға сәйкес тамақ өнімдері мен қызметтерінің сапасы мен қауіпсіздігін бақылаудың тиімді жүйесін ұйымдастырады
  • Тамақтану индустриясында өнім өндірісі мен қызмет көрсетуді басқарады
Top