Тамақтану кәсіпорындарындағы еңбекті қорғау

  • Мақсаты: өндірісте зиянсыз, қауіпсіз, салауатты және өнімділігі жоғары еңбек жағдайларын жасау үшін құқықтық, ұйымдастырушылық, санитарлық-гигиеналық және техникалық іс-шаралар саласындағы білімді қалыптастыру. Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында еңбекті қорғауды басқару жүйесі. Тамақтану кәсіпорындарындағы еңбек жағдайларының сипаттамасы, жұмыс орны мен адамның тіршілік ету ортасының жайлы жағдайын жасау. Өндірістік жарақат пен кәсіптік аурулардың себептерін зерттеу. Жабдықтарды пайдалану және қауіпсіздік техникасы. Өндірістегі жазатайым оқиғаларды тергеу және есепке алу туралы ереже
  • Несиелер 3
Top