Жоспарлау, экспериментті ұйымдастыру және мәліметтерді өңдеу

  • Мақсаты: тамақ өнімдерінің сапасына микробиологиялық бағалау жүргізу дағдыларын қалыптастыру. Шикізаттың, жартылай фабрикаттардың және дайын өнімнің қасиеттерін зерттеудің заманауи аппаратурасы мен әдістерін қолдана отырып, ғылыми зерттеулер бағдарламасын әзірлеу әдістемесі. Заманауи ақпараттық технологияларды қолдана отырып экспериментті жоспарлау және ұйымдастыру әдістері мен құралдары. Экспериментті жоспарлау мен ұйымдастырудың пәнаралық сипаты. Ғылыми зерттеулердің заманауи әдістері, ғылыми-зерттеу жұмыстарындағы ғылым мен инновациялық технологияның заманауи жетістіктері.
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
Top