Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в АТУ

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Ғылым тарихы мен философиясы білімін пайдалана отырып тұтас жүйелі ғылыми дүниетаным негізінде тамақ технологиялары саласында зерттеулер жүргізеді
  • Кәсіби қызмет саласында шет тілінде ғылыми және кәсіби коммуникацияның заманауи әдістері мен технологияларын қолданады
  • Психология білімін басқару міндеттерін шешуде және кәсіби және жеке дамуды жоспарлауда қолданады
  • Жоғары мектеп педагогикасының әдіснамалық негіздерін және кәсіптік білім мен іскерлікті кәсіби және білім беру қызметінде қолданады
  • Тамақ өнеркәсібіндегі ғылыми және практикалық мәселелерді шешу үшін теориялық және эксперименттік зерттеулерді, олардың нәтижелерін талдауды дербес жүргізеді
  • Заманауи әдіснаманы, құралдарды, жобаларды басқару саласындағы стандарттарды білу негізінде жобаларды басқарумен айналысатын командалардың жұмысына қатысады
  • Нормативтік құжаттарға сәйкес тамақ өнімдері мен қызметтердің сапасын қамтамасыз ету процестерін басқарады
  • Этникалық және әлеуметтік жауапкершілік пен оларды қолдану үшін ғылыми этиканы ескере отырып, ақпаратты жинау және түсіндіру негізінде пайымдаулар шығарады
  • Ғылыми білім, озық тәжірибе және тамақ өнеркәсібін дамыту перспективалары негізінде тамақ өнімдерінің инновациялық технологияларын әзірлейді
  • Тамақ өнеркәсібі саласындағы ғылыми және кәсіби терминологияны пайдалана отырып, ақпаратты, идеяларды, қорытындыларды, проблемалар мен шешімдерді анық және қолжетімді баяндайды
Top