Функционалдық және арнайы тамақ өнімдерінің технологиясы

  • Мақсаты: функционалды тамақ өнімдерінің рецептуралары мен технологияларын құру дағдыларын қалыптастыру және игеру. Функционалдық және арнайы тамақ өнімдерінің технологиясын құрудың ғылыми әдістемесі. Функционалды және мамандандырылған тамақ өнімдерін жобалау бойынша зерттеулер. Функционалдық және мамандандырылған тамақ өнімдерін өндіру кезінде болатын биокаталитикалық, химиялық, биохимиялық, физика-химиялық, микробиологиялық, биотехнологиялық, жылу және масса алмасу, реологиялық процестерді модельдеу негізінде ғылыми зерттеулер
  • Образовательная программа 7M07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
Top