Қоғамдық тамақтандыру ұйымдарындағы бухгалтерлік есеп

  • Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында баға белгілеу. Қоймалардағы шикізатты, тауарларды және ыдыстарды есепке алу. Дайын өнімді өндіруде және өткізуде (босатуда) шикізатты есепке алу. Буфеттердегі, аспаздық дүкендердегі және шағын бөлшек сауда желісіндегі операцияларды есепке алу. Ақша қаражаттарын, есеп айырысу және несиелік операцияларды есепке алу. Еңбекақы төлеу бойынша есептерді есепке алу. Сату шығындары мен қаржылық нәтижелерді есепке алу. Курстың мақсаты: мүдделі пайдаланушылар үшін дұрыс ақпарат беру мақсатында Қазақстанда бухгалтерлік есепті ұйымдастыру ерекшеліктерін, тауарларға бағаны қалыптастыру тәртібін, қоғамдық тамақтандыруда қаржылық есептілікті қалыптастыру.
  • Образовательная программа 6B04101 Есеп және аудит
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top