Мал азығын өндіру

  • Студенттерді шалғындық және далалық жем-шөп өндірісі бойынша ақпаратты өз бетінше іздеуге және талдауға, жем-шөп өндірісінде ғылыми зерттеулердің қазіргі заманғы әдістерін қолдануға үйретеді, сондай-ақ азықтық құндылығы бар жемшөп дақылдарының биоэкологиялық ерекшеліктері және олардың агроланд ландшафттық жағдайларға және шабындық-жайылымдық азықтық алқаптарын жақсарту және ұтымды пайдалану тәсілдеріне сәйкестігі туралы білімдерін қалыптастыру.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top