Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау технологиясы

  • Ауыл шаруашылығы өндірісінің негізгі міндеті халықтың жоғары сапалы тамақ өнімдеріне деген қажеттілігін және халық тұтынатын тауарларды шығаратын тамақ және жеңіл өнеркәсіп мұқтаждарын барынша толық қанағаттандыру болып табылады. Нәтижесінде мамандар өнімнің тұтынушылық құны, тауардың пайдалылығы, оның қасиеттері туралы кеңінен түсінік алады, соның арқасында ол адамдардың қажеттіліктерін қанағаттандыра алады.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top