Тағам диагностикасы: сапасын бақылау

  • Пән тамақ өнімдерін сертификаттау практикасы мен проблемаларын, компоненттер мен шикізатты зертханалық бақылауды, тамақ өнімдерінің қауіпсіздік менеджменті жүйесін, тағамдық құндылық көрсеткіштерін, микронутриенттерді, технологиялық процестерді зертханалық және аспаптық бақылауды зерттейді. Өнімнің сапасын қалыптастыратын факторлар, шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылау әдістері, шикізат пен дайын өнімнің сапасына қойылатын талаптар, нормативтік-техникалық құжаттаманы жасау және әзірлеу қарастырылады.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top