Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарындағы есеп

  • Пәнді оқудың мақсаты: мейрамхана бизнесіндегі есеп ерекшеліктерін зерттеу. Осы пән аясында оқытылады: Мейрамхана бизнесінің жалпы түсініктері. Баға белгілеу тәртібі. Өнімге калькуляция жасау. Қорлардың қоймалық есебі. Жартылай фабрикаттар мен аспаздық өнімдерді өндіру бойынша ас үй мен цехтардың операцияларын есепке алу ерекшеліктері. Дайын өнімді есепке алу. Клиенттермен есеп айырысуды есепке алу. Қаржылық нәтижелерді есепке алу. Материалдық жауапты тұлғалардың есептілігі.
  • Образовательная программа 6B04103 Есеп және аудит
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top