Тамақ өнімдері кәсіпорындарының іс-әрекетін бақылау және басқару

  • Мақсаты: негізінде тамақ кәсіпорындарының құрылымдық бөлімшелерінің қызметін бақылау нәтижелерін талдау негізінде оны ұтымды басқару саласында магистранттардың құзыреттерін қалыптастыру. Мазмұны. Тауарлы-материалдық құндылықтардың жұмсалуының, олардың сақталуының дұрыстығын бақылау нәтижелерін талдау негізінде азық-түлік кәсіпорындарының қызметін ұтымды басқаруды ұйымдастыру; өндірілетін өнімнің технологиясына сәйкестігі. дұрыс баға белгілеу; оның қызметінің тиімділігін арттыруға бағытталған кәсіпорынның шикізат-энергетикалық ресурстары мен қорларын ұтымды пайдалануды бақылау. Кәсіпорын қызметін басқарудың оңтайлы әдісін таңдау. Азық-түлік кәсіпорындарын басқару тиімділігін арттыру әдістері.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top