Асқорыту жүйесінің аурулары кезінде бие сүтін (инновациялық түрлері) қолданудың емдік-диагностикалық критерийлері, балалық шақты қоса алғанда

  • Пән бауыр аурулары мен асқазан-ішек жолдарының әртүрлі патологиялары кезіндегі инновациялық түрлерді (мұздатылған кептірілген ұнтақ, пастерленген) қоса алғанда, бие сүтінің емдік-диеталық, профилактикалық және оңалту қасиеттерін зерттеуге бағытталған. Дәрігер-резиденттерде балаларда (жас санаттарына байланысты) бие сүтінің инновациялық түрлерін қолдану ерекшеліктерін анықтау бойынша білім мен дағдыларды қалыптастырады.
  • ВУЗ
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top