Қызмет көрсетуді ұйымдастыру

  • Пән тағам кәсіпорындарының, дайындау цехтары өндірісінің жұмысын ұйымдастыру саласында теориялық білімін меңгеру, сондай-ақ қызмет көрсетудің арнайы нысандарын зерделеу мақсатында оқытылады және тамақ өнеркәсібінің халық шаруашылығындағы маңызын, қазіргі жағдайдағы қоғамдық тамақтандыруды, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының классификациясы мен түрлерін, олардың сипаттамасын, азық-түлік шикізатымен, жартылай фабрикаттармен, материалдық-техникалық жабдықтармен қамтамасыз етуді зерттеу
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top