Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Қызмет көрсетуді ұйымдастыру
-
Пән тағам кәсіпорындарының, дайындау цехтары өндірісінің жұмысын ұйымдастыру саласында теориялық білімін меңгеру, сондай-ақ қызмет көрсетудің арнайы нысандарын зерделеу мақсатында оқытылады және тамақ өнеркәсібінің халық шаруашылығындағы маңызын, қазіргі жағдайдағы қоғамдық тамақтандыруды, қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарының классификациясы мен түрлерін, олардың сипаттамасын, азық-түлік шикізатымен, жартылай фабрикаттармен, материалдық-техникалық жабдықтармен қамтамасыз етуді зерттеу
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2