Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша) в Қазақ технология және бизнес университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіптік қызмет саласында құқық, экономика және кәсіпкерлік негіздерін, тіршілік қауіпсіздігі негіздерін біледі
  • Математикалық талдау әдістерін, механика мен техниканың жалпы заңдылықтарын негізгі пәндерді табысты оқу және кәсіби қызметте пайдалану үшін қолданады
  • Тамақ өндірісі саласындағы оқу, практикалық және кәсіптік мәселелерді шешу үшін теориялық және практикалық білімді (негізгі санитарлық нормалар мен ережелерді) қолданады
  • Жаратылыстану ғылымының негізгі заңдылықтарын және академиялық жазу жанрларын өндірістік және ғылыми қызметте пайдаланады
  • Негізделген қаржылық шешімдер қабылдау, қаражатты тиімді басқару, қаржылық қажеттіліктерді жоспарлау және қаржылық қауіпсіздікті қамтамасыз ету үшін теориялық білімді, сондай-ақ азық-түлік кәсіпорындарында дайын өнім өндірудегі нақты кәсіби мәселелерді шешуге үйрету дағдыларын меңгереді
  • Нормативтік құжаттардың талаптарына сәйкес шикізат пен дайын өнімнің сапасын бағалау және бақылау саласында білімі мен кәсіби құзыреттілігін нақты түсінетіндігін көрсетеді және де тамақ өнеркәсібінің озық технологияларына негізделген жаңа функционалды тамақ өнімдерін әзірлеу
  • Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өнімді өндіру мен сақтаудың технологиялық процестерін ұйымдастырады, сондай-ақ табысты кәсіпкерлік үшін қажетті практикалық дағдылар мен дағдыларды меңгереді
  • Теориялық және практикалық білімдерін (тамақ өндірісі мен қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалауға арналған жобалау және есептеу стандарттары), сонымен қатар оқудың соңында және кейінгі деңгейлерде оқуды жалғастыру кезінде қойылған оқу, практикалық және кәсіптік міндеттерді өз бетінше шешу дағдыларын меңгереді
Top