Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат және азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау
-
Пән болашақ мамандарға тамақ өндірісінде өндірілетін және жаппай тамақтану кәсіпорындарында сатылатын өнімдердің – ет, сүт, консервілер, жартылай фабрикаттар, аспаздық және кондитерлік өнімдердің сапасын бақылаудың теориялық негіздері мен практикалық дағдыларын үйрету мақсатында оқытылады, сондай-ақ кәсіптік пәндерді игеру үшін қажетті іргелі білімді қалыптастырады
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1