Тамақ өнімдерін өндіру кәсіпорындарын жобалау

  • Курс бағдарламасы тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау негіздерін, жеке өндірістік объектілерді жобалау принциптерін, олардың арасындағы байланыстарды, кәсіпорынның технологиялық құрылымын, жобалардың құрамы мен түрлерін, жобалау кезеңдерін, технологиялық есептеулердің негіздерін, өндірісті қайта құру және қайта жарақтандыру принциптері, сондай-ақ кәсіпорынның бас жоспары, кәсіпорынның, құрылыс бөлімдерінің орналасуы туралы білімдерін арттыру және қалыптастыру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top