Шикізат пен тамақ өнімдерін сақтау технологиясы

  • Пән студенттердің азық-түлік шикізатының әртүрлі топтарын сақтау және тасымалдау бойынша теориялық білімдерін дамыту, тамақ өнімдерінің сақтау сыйымдылығын зерттеу, сақтау негіздерін ұйымдастыру: қоймалардың түрлері, әдістері және азық-түлік өнімдерінің әртүрлі топтарын сақтау, тасымалдау режимдері, сонымен қатар сапасы мен өндіріс жағдайларына байланысты шикізаттың ұтымды сақтау мерзімін болжау мүмкіндігін теориялық, практикалық жүзінде меңгеру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top