Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Техникалық микробиология
-
Пән өндіріс процестеріндегі және табиғаттағы заттардың өзгеруіндегі микроорганизмдерді, адамның ас қорыту ауруларының себептерін және олардың алдын алу шараларын ұйымдастыруды, тиімді санитарлық бақылау әдістерін жасауды, сондай-ақ табиғаттағы заттардың өзгеруін зерттеу мақсатында құрылған. қарапайым және дифференциалды бояу әдістерін, микроорганизмдерді өсіру әдістерін үйретеді
-
Образовательная программа 6B07220 Азық-түлік өнімдері технологиясы (салалары бойынша)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1