Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін Кедендік бақылау
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін кедендік бақылау саласындағы нормативтік құжаттар мен ережелерді қолдану, сондай-ақ азық -түлік өнімдерін идентификациялау дағдыларын техникалық реттеу объектілеріне жатқызу мақсатында білімдерін қалыптастыру.Курс тамақ өнімдерінің бірыңғай тізілімін және мемлекеттік тіркеуін зерттеуді қарастырады
-
Образовательная программа 6B07525 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1