Гастрономиялық трендтер

  • Курстың мақсаты дұрыс тамақтану, фьюжн асханасы, жоғары ас үй, жаңа ас үй, молекулалық ас үй сияқты заманауи гастрономия тенденцияларымен таныстыру. Пәнді оқу нәтижесінде тамақ өнімдерін таңдауына, олардың ұсынылуы мен презентациясына әсер ететін тамақтану саласындағы тенденцияларды; тамақ өнімдері саласындағы тарихи және заманауи тенденцияларды, қазіргі заманғы тамақтану тенденцияларын көрсететін олардың тартымдылығына, қолайлылығына, қауіпсіз тағамдарды дайындауға әсер ететін факторларды үйренеді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top