Жылқы шаруашылығы, қымыз және етін өндіру технологиясы

  • Пән студенттердің теориялық білім алуын және практикалық жұмыс үшін қажетті практикалық дағдылар мен дағдыларды қалыптастыруды қарастырады. Студенттерге әртүрлі бағыттағы жылқылармен жұмыс жасау бойынша практикалық білім мен дағдыларды игеруге мүмкіндік беретін барлық сұрақтар қойылады. шаруашылық пайдалану. Пәнді оқытудың негізгі міндеттері-жылқылардың шығу тегі мен эволюциясы және оларды үйде өсіру; жылқыларды азықтандыру, ұстау, күту және өсіру ерекшеліктері; табын жылқыларының биологиялық ерекшеліктері, өсу және даму ерекшеліктері; ат спортының дамуы мен түрлері; жылқы шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы: сүт, жылқы еті.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top