Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пәнді зерделеу мақсаты мал шаруашылығы өнімдерін өндіруді ұйымдастыру және технологиясы дағдыларын меңгеру; жануарлардың, құстардың зоотехникалық және асыл тұқымдық есебін, ауыл шаруашылығы жануарларының тұқымдық және өнімділік сапасын арттыру бойынша асыл тұқымдық жұмысты ұйымдастыру және жүргізу; жемшөп дайындауды ұйымдастыру және өндіру, селекциялық және асыл тұқымдық жоспарларды әзірлеу және жасау, мал шаруашылығы өнімінің сапасын бақылауды, маркетингті және өткізуді ұйымдастыру.
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top