Қой шаруашылығындағы жүн және ет өндіру технологиясы

  • Студенттерге қойлардың экстерьерлік-конституционалдық және интерьелік ерекшеліктері, олардың өнімділігі (жүн, ет, қаракөлелітірісі, тондық және мехтық тері, сүт және құйрық майы), әртүрлі өнім бағытындағы қой тұқымдары, асылдандыру жұмыстары, қой отарларын толықтырудың зоотехникалық негіздерімен жүн және еті, қаракөл елтірілерін өндіру технологиясы жайлы толық құнды білім беру болып табылады
  • Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top