Кейтеринг

  • «Кейтеринг» пәні әртүрлі көлемдегі іс-шараларда тамақтану қызметтерін ұйымдастыру және басқару қағидалары мен тәжірибесін зерделеуге арналған. Білім алушылар клиенттердің қажеттіліктерін және мұндай іс-шараларды өткізу ерекшеліктерін ескере отырып, кейтерингтік іс-шараларды жоспарлау, ұйымдастыру және өткізу білімдері мен дағдыларын меңгереді. Мәзір таңдау, азық-түлік сатып алу, тағамды дайындау, жеткізу логистикасы, қаптау, қонақтарға қызмет көрсету және сапаны бақылау сияқты аспектілерге басты назар аударылады.
  • Образовательная программа 6B11109 Ивент менеджмент
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top