Тағам өндірісі кәсіпорындарындағы ветеринарлық және санитарлық бақылау

  • Мақсаты: Патологиялық анатомия, физиологтар, үй жануарлары гигиенасы, биохимия, микробиология, токсикология, эпизоотология, паразитология, сот сараптамасының негіздерімен ветеринариялық-санитариялық сараптама мәселелерін меңгеру. Докторанттарға ветеринариялық-санитариялық сараптама, жануарлар мен өсімдік шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасын анықтайтын мәселелер бойынша ветеринариялық-санитариялық сараптама алдында тұрған міндеттерді орындау үшін қажетті теориялық білім мен тәжірибелік дағдыларды беру. Ветеринариялық-санитариялық сараптама, тағамдық аурулардың таралуын айтарлықтай төмендетуге бағытталған жүйелі және тұрақты профилактикалық іс-шараларды әзірлеу және енгізу, тағамдық ауруларды қадағалау шаралары. Малды сою. Тамақтан улану және токсикоинфекция. Вакцинацияланған, антибиотиктермен, радиоактивті заттармен өңделген жануарлардың өлекселері мен органдары мен жануарлардың ағзалары.Жануарлар мен өсімдік шикізатын стандарттау.
  • Образовательная программа 8D07203 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top