Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

8D07203 Тағам қауіпсіздігі в АТУ

  • Білім беру бағдарламасының мақсаты Ғылымның, білімнің, менеджмент пен өндірістің заманауи талаптарына жауап беретін жоғары білікті, бәсекеге қабілетті кадрларды даярлау; тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы және онымен байланысты пәндер бойынша жан-жақты білімі бар, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы ғылыми және өндірістік мәселелерді шешу үшін инновациялық білімді өз бетінше синтездеуге және біріктіруге қабілетті маман дайындау.
  • Академиялық дәреже Докторантура
  • Оқыту тілі Русский, Қазақша, Ағылшын тілі
  • Оқу мерзімі 3 года
  • Кредиттер көлемі 180
  • Білім беру бағдарламаларының тобы D111 Тамақ өнімдерін өндіру
Top