Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нан, макарон және кондитерлік өнімдердің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету
-
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жөніндегі мемлекеттік нормалау. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жөніндегі нормативтік база. Қауіптердің жіктелуі. Азық-түлік қауіпсіздігі көрсеткіштері. Шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету әдістері. Нан пісіру, макарон, кондитерлік өнімдер өндірісінің негізгі кезеңдерінде бақылау әдістерін анықтау.
-
Образовательная программа 7M07202 Қайта өңдеу өндірістерінің технологиясы (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2