Нан, макарон және кондитерлік өнімдердің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету

  • Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жөніндегі мемлекеттік нормалау. Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз ету жөніндегі нормативтік база. Қауіптердің жіктелуі. Азық-түлік қауіпсіздігі көрсеткіштері. Шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз ету әдістері. Нан пісіру, макарон, кондитерлік өнімдер өндірісінің негізгі кезеңдерінде бақылау әдістерін анықтау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top