Өнімнің тамақ қауіпсіздігі негіздері

  • Курстың мақсаты: Студенттерді тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы тәжірибемен таныстыру, білім алушылардың өндірілетін өнім мен қызмет көрсету сапасының белгіленген нормаларға сәйкестігін технологиялық бақылауды жүзеге асыру қабілетін қалыптастыру. Пәннің мазмұны: Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін мемлекеттік реттеу. Азық-түлік сапасының санаттары. Шикізат пен дайын өнім сапасының стандарттары. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы нормативтік құжаттар. Азық-түлік қауіпсіздігі факторлары. Тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерін ластаушылардың жіктелуі. Тағамдық токсиндер.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top