Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімнің тамақ қауіпсіздігі негіздері
-
Курстың мақсаты: Студенттерді тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету саласындағы тәжірибемен таныстыру, білім алушылардың өндірілетін өнім мен қызмет көрсету сапасының белгіленген нормаларға сәйкестігін технологиялық бақылауды жүзеге асыру қабілетін қалыптастыру. Пәннің мазмұны: Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін мемлекеттік реттеу. Азық-түлік сапасының санаттары. Шикізат пен дайын өнім сапасының стандарттары. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі саласындағы нормативтік құжаттар. Азық-түлік қауіпсіздігі факторлары. Тамақ шикізаты мен тамақ өнімдерін ластаушылардың жіктелуі. Тағамдық токсиндер.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандартаттау және сертификаттау (сала бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2