Елтану.

  • Пәннің мақсаты студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау мен бағалаудың жалпы, органолептикалық, физика-химиялық, оптикалық, хроматографиялық әдістерімен және түсетін шикізат, өндірілетін өнім сапасының белгіленген нормативтік-техникалық құжаттама талаптарына, өндіріс рецептуралары мен технологиялық режимдеріне сәйкестігін тексеруді ұйымдастырумен, кәсіпорындардағы сапа менеджменті мен сертификаттау жүйесінің негіздерімен таныстыру болып табылады
  • Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі мен қонақұй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top