Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Елтану.
-
Пәннің мақсаты студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау мен бағалаудың жалпы, органолептикалық, физика-химиялық, оптикалық, хроматографиялық әдістерімен және түсетін шикізат, өндірілетін өнім сапасының белгіленген нормативтік-техникалық құжаттама талаптарына, өндіріс рецептуралары мен технологиялық режимдеріне сәйкестігін тексеруді ұйымдастырумен, кәсіпорындардағы сапа менеджменті мен сертификаттау жүйесінің негіздерімен таныстыру болып табылады
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі мен қонақұй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6