Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақтану физиологиясы
-
Тағамдық физиологиясы – тамақтанумен байланысты функционалдық процестерді зерттейтін, ағзаның қоректік заттарға (қоректік заттарға) және энергияға қажеттілігін анықтайтын, белгілі бір өмір сүру жағдайында денсаулық жағдайына сәйкес келетін адамның тамақтануын ұтымды етудің ғылыми негіздерін әзірлейтін ғылым. «Тамақтану физиологиясы» пәнін меңгеру мақсаты студенттерге рационалды тамақтану негіздері, макро- және микроэлементтер, ас қорыту химиясы туралы білім алу болып табылады. «Тамақтану физиологиясы» пәнін оқудың міндеттері тағамды тұтыну кезінде адам ағзасында болатын құбылыстарды және олардың денсаулыққа әсерін түсіну үшін қажетті білім алу болып табылады.
-
Образовательная программа 6B11102 Мейрамхана ісі мен қонақұй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7