Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің қауіпсіздігін бақылау әдістері
-
Мақсаты: сапасы мен қауіпсіздік стандарттарына сәйкестігін қамтамасыз ету мақсатында білім алушыларда тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылаудың принциптері мен әдістерін түсінуді қалыптастыру. Биотехнологиялық өнімдерді алу әдістері, стерильдеудің, дайындаудың және алудың негізгі әдістері, талдау, бөлу, тазалау, кептіру әдістері. Өнеркәсіптік биотехнологияның, халық шаруашылығының әртүрлі салаларында пайдаланылатын заттардың немесе препараттардың негіздері. Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін бақылау әдіснамасы, қауіпсіздік өлшемдері
-
Образовательная программа 7M05101 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1