Тағам өндірісіндегі нанотехнология

  • Мақсаты: нанобөлшектер мен наноматериалдарға негізделген инновациялық өнімдерді жасау үшін нанотехнологияның принциптері мен әдістерін зерттеу. Тағам өндірісіндегі нанотехнологиялар пәніне кіріспе. Нанотехнологияның даму тарихы және басқа ғылымдармен байланысы. Нанотехнологияларды қолдану. Тамақ өнеркәсібінде нанотехнологияларды қолдану. Нанотехнологияларды қолданатын өнімдер. Наноөнімдердің классификациясы. Наноматериалдардың қауіпсіздігі. Функционалды тағамдарға арналған нанодисперсті және нанокапсулирленген компоненттер. Наноконсерванттар. Наносүзгі наносенсорлары. Қорғаныс аэрозольдері. Қаптама материалдары.
  • Образовательная программа 7M05101 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top