Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Табиғи мәйекті сырлар өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты – нақты өндірістік жағдайларда әртүрлі қуаттылықтағы кәсіпорындарда сыр технологиясы саласында теориялық білім мен тәжірибелік дағдыларды дамыту. Теориялық материалға табиғи ірімшіктерді өндіру технологиясының ерекшеліктері кіреді. Тәжірибелік жұмыс зертханалық жағдайда өнімдерді әзірлеуді және олардың сапасын бағалауды қамтиды.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 8