Ауылшаруашылық жануарлардың анатомиясы және морфологиясы

  • Пәннің мақсаты әртүрлі түрдегі ауылшаруашылық жануарларының анатомиясын, гистологиясын, салыстырмалы, жас және функционалдық морфологиясын зерттеу болып табылады. Студенттердің практикалық дағдысы негізгі морфофункционалды бірліктердің сыртқы формасы мен субмикроскопиялық құрылымын анықтай білу арқылы қалыптасады. Жасуша биологиясы, эмбриология негіздері, жалпы гистология, органдар мен олардың жүйелерінің морфологиясы, жануарлар анатомиясының ерекшеліктері туралы мәліметтер дәйекті түрде баяндалады. Материалды игеру студенттерді форма мен функцияның өзара байланысы мен өзара әсерін ашуға итермелейді, бұл мал сою және алғашқы өңдеу кезінде өндірістік жағдайда пайдалану үшін қалыптау процестерін білуге ықпал етеді
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 3
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top