Ет сапасын бағалау

  • Пәннің мақсаты-білім алушыларды өндірістік-технологиялық қызмет үшін қажетті ет және сойылатын ілеспе өнімдерді бағалауға дайындау. Студенттер тамақ сараптамасы саласындағы негізгі ұғымдарды, терминдер мен анықтамаларды; ет шикізаты мен ішкі өнімдердің сапасына қойылатын талаптарды; негізгі ақауларды, олардың пайда болу себептерін және алдын алу шараларын үйренеді. Іс жүзінде ет шикізаты мен сою өнімдерінің сапасын бақылау әдістері игеріледі. Қорытынды аттестаттау білім алушыға тамақ өніміне сараптама жүргізу ұсынылатын жобаны (портфолио, кейс) қорғау түрінде көзделеді. "Абай" ЖШС кәсіпорнына көшпелі сабақтар қарастырылған
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top