Ет және ет өнімдерін салқынмен өңдеу

  • Пән білім алушыларды ет және ет өнімдерін өндіруде жасанды суықты қолдануға дайындауға бағытталған. Студенттер ет пен ет өнімдерін тоңазытқышта өңдеудің жылу-физикалық және биологиялық негіздерін үйренеді, іс жүзінде ет шикізатын салқындату, мұздату және мұздату әдістерін, сондай-ақ азық-түлік шикізаты мен дайын өнімді тоңазытқышта сақтау, жылыту және еріту әдістерін меңгереді. Қорытынды аттестаттау біріктірілген емтихан түрінде өткізіледі.
  • Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top