Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және ет өнімдерін салқынмен өңдеу
-
Пән білім алушыларды ет және ет өнімдерін өндіруде жасанды суықты қолдануға дайындауға бағытталған. Студенттер ет пен ет өнімдерін тоңазытқышта өңдеудің жылу-физикалық және биологиялық негіздерін үйренеді, іс жүзінде ет шикізатын салқындату, мұздату және мұздату әдістерін, сондай-ақ азық-түлік шикізаты мен дайын өнімді тоңазытқышта сақтау, жылыту және еріту әдістерін меңгереді. Қорытынды аттестаттау біріктірілген емтихан түрінде өткізіледі.
-
Образовательная программа 6B07203 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 5