Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және ет өнімдерін өңдеу және сақтау технологиясы 1
-
Пән сүт өнеркәсібінің жағдайы мен даму болашағын, әр түрлі ауыл шаруашылығы малының сүт өнімінің құрамы мен қасиеттерін, дайындалатын сүтке қойылатын талаптарды, сүтті өндіруге, тасымалдауға және тапсыруға қойылатын талаптарды; сүт және сүт өнімдерін стандарттауды; сүтті алғашқы өңдеуді, сүт қайта өңдеудің ресурс - және энергия үнемдеуші технологияларын, технологиялық жабдықтарды санитарлық өңдеу сұрақтарын оқытады
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы
-
Несиелер 3
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1