Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерін идентификациялау және бұрмалау
-
Азық-түлік өнімдерін сәйкестендіру және бұрмалау, сәйкестендіру түрлері мен әдістерін, объектілерді, субъектілерді, сәйкестендіру және жалғандықты анықтау әдістері мен әдістерін, бірдейлендірілген тамақ өнімдерінің топтарын анықтаудың тұжырымдамалары. Қазақстан Республикасының және басқа елдердің заңнамалары тұтынушылардың құқықтарын қорғауға, тауарларды сәйкестендіруге арналған нормативтік базаға бағытталған. Азық-түлік өнімдерінің жекелеген топтарын бұрмалаудың ықтимал түрлері, тамақ өнімдерінің жекелеген түрлерін жалған анықтау критерийлері мен әдістері. Бұрмалаудың құқықтық, әлеуметтік және адамгершілік салдары. Пәнді зерттеу азық-түлік өнімдерін сәйкестендіру және бұрмалау мәселелерін шешудің әдістемесіне, студенттің түпнұсқалығын анықтауға және азық-түлік өнімдерінің жекелеген топтарын бұрмалауды анықтайтын дағдыларға ие болуына арналған.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2