Тағам өндірісі қауіпсіздігінің менеджмент жүйесі 1

  • Мақсат: Қауіпсіздік түрлерін және көрсетікштерін оқу; ластағыш және тосиндік заттарының түрлерін, азық түлік шикізаттар және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігіне гигиеналық талаптары; өнімде токсиндік және микробиологиялық көрсеткіштерін анықтау әдістері Курста өнім қауіпсіздігінің көрсеткіштері, ониң түрлері, тағамдық қоспалар және олардың жіктелуі, тамақтанудың гигиеналық принципы және тағамдық қоспаларды пайдалануды бақылау. Өнімдердің улы және негізгі ластану көздерін, тағамдық қоспалардың негізгі топтарын анықтау. ГМИ қолданудағы заңдар. ТР КҚ Азық-түлик қауіпсіздігі туралы (ТР КО 021/2011) негізгі ережелері және сапа менеджменті және тағам қауіпсіздігі қағидалары. Азық-түлік шикізаты мен азық-түлік өнімдерінің ластануының негізгі көздері мен тәсілдері шетелдік химиялық заттар болып табылады. Сыртқы заттардың жіктелуі, олардың токсикологические бағалауы мен қауіпсиздігі критерии, тамақ өнімдеріндегі стандарттар.
  • Несиелер 8
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top