Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам өнімдерінің сапасын сенсорлық бағалау
-
Тауарлардың сенсорлық белгілері, дәмдеу және микробиологиялық талдау әдістері, дегустатор сарапшыларына қойылатын талаптар, балл шкаласын жасаудағы және профильдік талдаудағы сараптамалық әдістер, дегустациялық және аспаптық талдау нәтижелерінің өзара байланысы. Сарапшылардың сенсорлық қабілеттерін анықтау. Дегустаторлардың іскерлік қасиеттерін анықтау, Тамақ өнімдеріне органолептикалық талдау жүргізу бойынша сараптамалық топты (дегустациялық комиссияны) қалыптастыру. Органолептикалық бағалаудың баллдық шкалалары.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау, сертификаттау және метрология (тағам саласы бойынша)
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1